donderdag 20 september 2012

Good Old Times: Pictures



Voor Godsdienst moeten we een levensvisieboek maken. Dat houd in dat je je hele leven moet samen vatten in één (of meerdere) plakboeken. Je mag het zo creatief maken als je zelf wilt en dus vond ik het vrijwel meteen een leuke opdracht. Vol goede moed kocht ik een plakboek bij de Hema en zocht ik zo veel mogelijk foto's bij elkaar als ik maar kon vinden. De meeste foto's zaten in fotoalbums en die kon ik niet uploaden op internet, maar ik heb er ook een aantal op internet staan die ik nu met jullie ga delen.
Ik krijg altijd zo'n jeugdsentiment als ik terug kijk.


Deze foto vind ik zo schattig. Deze is genomen met mijn nicht Nancy, en ik heb hier zo'n big smile, zonder die tandjes echt geweldig gewoon <3 Met mijn schattige mutsje op. Haha, toen was ik nog lief en schattig.


Deze is erg recent, dit jaar genomen zelfs met mijn lieve nicht Jessica in een pashokje in de Bristol, whahaha. Met de pet op van mijn broertje en mijn koptelefoon om, lekker gangsta. 


Deze is uiteraard bewerkt maar dat maakt hem niet minder schattig. Hier was ik 1 à 2 en was dus onder de stoel aan het kruipen haha. Ik kijk echt als een engeltje alsof ik net wat uit mijn schild heb gevoerd ofzo xd


14 en 15 maar nog steeds houden we van verkleedpartijtjes. Met de afzichtelijke oranje poncho van mijn tante :$


En teddy beertjes, daar houden we ook nog steeds van. (In de logeerkamer.)


Op de bank in ons oude huis met mijn broertje en mijn baby neefje Sam. Hier was ik ongeveer 4 en ik vind dit echt een leuke foto omdat wij met zijn drietjes echt 6 handen op één buik waren.


Bij mijn nicht op de bank met Sammie.


3 maanden oud met mijn moeder, ik zie er echt grappig uit met dat mondje.


3,5 maand met mijn ouders :')


Deze vind ik echt heel schattig! Hier was ik 4 en het was de eerste schoolfoto op de basisschool, en we mochten met ons broertje/zusje op de foto. Tegenwoordig lacht mijn broertje helemaal niet meer op foto's xd


Een jaartje later.


Hier had mijn broertje zijn A-diploma gehaald. Ik kijk een beetje beteuterd xd


Verkleed als heks voor een kinderfeestje van een vriendinnetje. Met extensions en al.


Best zwaar, met kleding aan zwemmen.


Op Kerstmis met mijn 'pas geboren' broertje ^^


Een jaar of 6 geleden op de trampoline in onze tuin :)


Met mijn tante helemaal aangekleed voor de bruiloft van mijn nicht. (Check mijn gebit, omg schaam.)


Met mijn broertje en mijn neefje & nichtje in onze oude achtertuin.


De liefste hondjes, mijn 2 teckels Lotje & Nouka. Rest in peace, darlings.


Op de skelter in Gelderland. Ik denk zo'n 9 jaar geleden alweer.


Disneyland Parijs met mijn broertje.

Dit waren ze voor deze keer, er zijn er nog veel meer en die zal ik misschien in een volgend artikeltje posten. Ligt er aan of jullie het wel interessant vonden.

Xoxo' Lisanne ♥

zondag 16 september 2012

WeHeartIt

Na lange tijd niet meer op WeHeartIt te hebben gekeken, nam ik vandaag weer eens een kijkje. En gelijk wist ik weer waarom ik het zo'n geweldige site vond. Fantastische plaatjes, op elke vierkanten cm.
Kijk met me mee naar mijn latest hearts. Enjoy! 


Polaroid camera's , wat houd ik toch van jullie! Ze zijn zo groot, lomp en vintage, geweldig! :3


Leuke outfit man! Coole hartvormige bril, kleurrijke spike-ketting en vooral veel kant. Lekker zomers. (Ook al is de zomer momenteel ver te zoeken.)


Dit zou ik elke dag wel als ontbijt willen! c:


Ik vind watermeloen sowieso al verrukkkelijk, maar als het dan ook de vorm van een ster heeft is het nog lekkerder :)


Het lijkt me supergaaf om eens een keer in een achtbaan te zitten tijdens een zonsondergang. Alleen denk ik niet dat ik veel van die zonsondergang zal meemaken ;)


Dromenvangers vind ik altijd iets magisch hebben. Het enige wat ik er niet leuk aan vind is dat ze bij mij niet werken. Ze vangen de dromen, en laten nachtmerries juist door. -.-


Bij deze ga ik gelijk van school af! 


Ik ben niet helemaal verzot op waterijs, maar als ik deze rainbow-ijsjes zie krijg ik wel gelijk trek.


Krijtjes blijven altijd leuk.


Agent P. <33333333 


Lieve kleine monstertjes :)


Wahaha, ik kon echt niet stoppen met lachen toen ik deze cutie zag :$


Tegenwoordig heeft écht iedereen een smartphone.


Coole ketting en nagellak :))


Ik blijf Allstars onwijs kicken vinden, vooral deze met de Britse vlag.


Ik wil zó graag naar Londen, niet normaal.


Ik heb helaas geen iPhone, maar toch kijk ik met veel plezier en bewondering naar sommige hoesjes.


Everyone loves bows.


Weer dat lieve monstertje :3

Dit waren de plaatjes alweer voor vandaag :) Ik zal zeggen: check weheartit.

Xoxo' Lisanne ♥

zaterdag 15 september 2012

Hunk-List.


Als ik soms door de schoolgangen loop en om me heen kijk vraag ik me echt altijd af waarom er nooit zulke leuke jongens op school zitten die je op TV ziet. Ja, af en toe zit er wel een uitzondering bij, maar over het algemeen is het niks. Als ik dan thuis kom en ik al die sexy hunks op mijn beeldscherm zie kwijl ik soms wel een beetje weg ;) Kwijl met me mee en enjoy!


Op nummer één staat zonder twijfel Cory Allan Monteith. Even serieus: Wat heeft hij niet?! Hij kan super goed zingen, super goed drummen, niet dansen, is lang, super grappig, staat altijd met een natuurlijke (sexy) lach op de foto. Gosh, ik kan gewoon niet beschrijven hoe perfect hij wel niet is! Hij is niet zo'n macho als andere mannen, blijft altijd zichzelf en geeft geen reet om zijn uiterlijk. Ook is hij gespierd, maar niet übergespierd en lekker lang. (Hoewel ik hartstikke klein ben, maar who cares.) Gewoon pure perfectie: Mijn droomman.


Ik ben opgegroeid met Rupert Grint. Ik heb alle Harry Potter delen gezien en ben een Potterhead in hart en nieren. Rupert (a.k.a. Ron) was al vanaf het begin mijn favoriet. Hij is super schattig met zijn ginger haar en een echte kluns. Elke keer als ik hem zie barst ik gewoon spontaan in lachen uit. Wat kan ik zeggen, ik ben gevallen voor zijn rode haartjes :)


Ben freakin' Howard. Als zijn lippen omkrullen tot zijn verlegen glimlach kan ik hem wel om de hals vliegen. En bij zijn prachtige zang- en gitaarkunsten droom ik ook weg.


Dit is één van de beste gitaristen van dit moment: Jonny Buckland. Gitarist van Coldplay die ik, tot mijn grote grote grote vreugde, 2 weken geleden heb ontmoet op het concert op het Malieveld. Het is zo mooi om te zien hoe hij één is met zijn gitaar, net alsof alles om hem heen verdwijnt als hij speelt. Hij heeft iets mysterieus en dat baardje staat hem gewoon ongelofelijk goed.


Chris Martin mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Wat een stem en wat een energie heeft deze man zeg. Echt een multi-talent want hij kan ook nog gitaar- én piano spelen. Ik vind dit een hele mooie foto door zijn pure lach en omdat er ganzen op de achtergrond te vinden zijn natuurlijk :3


Shia kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. In films als 'Transformers' en 'Disturbia' schittert hij door zijn goede acteerspel, en hij mag er ook wel wezen. Hij heeft iets kwajongens-achtig en iets schattigs. Shia, je t'aime.


Hugh Grant is alweer een oude bok, maar vroeger (en nu nog steeds eigenlijk) mocht -ie er wel wezen hoor.
Deze blik is echt goud waard gewoon. Fantastisch xd


Chord Overstreet has arrived. Ook Chord verdient zeker weten een plek in mijn lijst. Met zijn baby-face, korte coupe en schattige lach. Hij kan ook nog eens super goed: gitaar spelen, acteren, zingen én dansen.


En als laatste 2 jongens van Hollandse bodem, want -surprise- wij hebben ook wel leuke jongens hier rond lopen hoor. Ik ben al geobsedeerd door Siem de Jong sinds hij bij Ajax speelt en inmiddels is hij uitgegroeid van aardige speler tot super speler én aanvoerder. Hij wordt zich steeds meer bewust van zijn sexyness en dat is te zien aan zijn looks. Ik ben super blij dat ik door Siem de Jong ben ge-retweet. Kan het gewoon nog steeds niet geloven.


Ik vind het zo jammer dat wij Raynor Arkenbout niet meer kunnen bewonderen in GTST. Hij is lang, en zijn lach doet me smelten. Gelukkig kunnen we hem nu nog even bewonderen in 'Sterren Springen' ♥

Dit was mijn lange waslijst met hunks. Ik ga nog even verder kijken naar mijn beeldscherm, geniet van je zaterdag! 

Xoxo' Lisanne ♥